Over Deva Cars

Online platform voor autohandelaars en garagisten

Bent u autohandelaar of garagist? Zoekt u jonge tweedehandswagens tegen heel concurrentiële prijzen, die  klaar staan om onmiddellijk door te verkopen aan uw eigen klanten? Dan heeft DEVA CARS de perfecte oplossing voor u!

DEVA CARS is een nieuw bedrijf, dat geleid wordt door Christophe VAN MECHELEN en Inge DE SCHRIJVER, en gegroeid is uit het familiebedrijf Carrosserie De Schrijver, dat alom gekend staat om zijn uitstekende kwaliteit in carrosserieherstellingen en onderhoud.

Wij creëren een platform voor autohandelaars en garagisten met als doel om snel, veilig en zonder zorgen en extra lasten, jonge tweedehandswagens aan te kopen tegen concurrentiële prijzen en in zo goed als nieuwstaat. Wij staan garant voor een vlotte service, een professionele aanpak en permanente kwaliteit. Samen met ons team laten wij u zorgeloos genieten van de aankoop van een jonge tweedehandswagen.

Blijf op de hoogte

Als autohandelaar of garagist kan u via deze link een gratis account aanmaken op ons platform. Na controle van uw gegevens, krijgt u toegang tot alle data van onze voertuigen. Per e-mail houden wij u op de hoogte van alle wagens die nieuw binnenkomen.

Indien jullie nog verdere info wensen, kunnen jullie ons steeds contacteren. Wij staan voor U klaar.